standard-title Harley Davidson Geen behoefte om de hoofdprijs te betalen bij de Nederlandse Harley dealer? Ook opgemerkt dat de prijzen voor een Harley occasion in de Verenigde Staten een stuk gunstiger zijn dan in Nederland? Importeer eenvoudig, voordelig en veilig je Harley Davidson met Paul Exports!

Harley Davidson

Geen behoefte om de hoofdprijs te betalen bij de Nederlandse Harley dealer? Ook opgemerkt dat de prijzen voor een Harley occasion in de Verenigde Staten een stuk gunstiger zijn dan in Nederland? Importeer eenvoudig, voordelig en veilig je Harley Davidson met Paul Exports!

Harley Davidson importeren uit Amerika

Een Harley Davidson importeren uit de Verenigde Staten via Paul Exports is voordelig, veilig en snel. Wij hebben een constant wisselende voorraad Harley's die tegen de scherpste tarieven in de haven van Rotterdam klaar staan. Daarnaast kunnen wij ook de door u gewenste Harley op halen en transporteren naar Nederland.

Onze vaste vertrekpunten zijn de havens van Tampa (Florida), Houston (Texas) en LA (Californië). Hier wordt uw Harley Davidson door ons persoonlijk in de container geladen.

Wij bekijken graag met u de mogelijkheden, laat ons weten welk voertuig u op het oog heeft en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

Harley importeren uit Amerika

Overal in Amerika kunnen wij uw auto, Harley Davidson of onderdelen vervoeren naar de haven van uw keuze. Wij bezorgen overal waar u dat wenst.

Wij kunnen alles transporteren op onze flatbed gooseneck of gesloten trailer. Onze pickup’s hebben de benodigde uitrusting om alles soorten trailers te trekken.

Paul Exports is de export expert, bij ons is uw transport in goede handen!