standard-title Vervoer Wij vervoeren uw aankoop op onze flatbed gooseneck of gesloten trailer naar de door u gekozen haven of overige bestemming.

Vervoer

Wij vervoeren uw aankoop op onze flatbed gooseneck of gesloten trailer naar de door u gekozen haven of overige bestemming.

Vervoer van uw aankoop naar de haven

Heeft u een auto, pickup, camper of boot op het oog? Wij kunnen ieder voertuig in de USA ophalen en vervoeren naar de haven van uw keuze. Onze pickup's hebben de benodigde uitrusting om alles soorten trailers te trekken.

Onze vaste vertrekpunten zijn de havens van Tampa (Florida), Houston (Texas) en LA (Californië). Hier wordt uw voertuig door ons persoonlijk in de container geladen.

Wij bekijken graag met u de mogelijkheden, laat ons weten welk voertuig u op het oog heeft en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

Waarom Paul Exports?

Overal in Amerika kunnen wij uw auto, boot of onderdelen vervoeren naar de haven van uw keuze. Wij bezorgen overal waar u dat wenst.

Wij kunnen alles transporteren op onze flatbed gooseneck of gesloten trailer. Onze pickup’s hebben de benodigde uitrusting om alles soorten trailers te trekken.

Paul Exports is de export expert, bij ons is uw transport in goede handen!