standard-title Transport Uw auto, pick-up, camper, boot of onderdelen per zeecontainter getransporteerd naar de haven van Rotterdam.

Transport

Uw auto, pick-up, camper, boot of onderdelen per zeecontainter getransporteerd naar de haven van Rotterdam.

Zeetransport van Amerika naar Europa

Wij kunnen iedere auto, pickup, camper, boot voor u ophalen en brengen naar de haven van uw keuze. Uw voertuig wordt door ons persoonlijk in de container geladen. Onze vaste vertrekpunten zijn Tampa (Florida), Houston (Texas) en LA (Californië). Heeft vertrek vanaf een andere haven de voorkeur? Wij kunnen vanaf iedere haven in de USA uw container naar Europa verzenden.

De overtocht van de container naar Nederland duurt gemiddeld 3-4 weken. U kunt de container dan afhalen in de haven van Rotterdam of Amsterdam.

Wij bekijken graag met u de mogelijkheden, laat ons weten welk voertuig u op het oog heeft en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

Waarom Paul Exports?

Overal in Amerika kunnen wij uw auto, boot of onderdelen vervoeren naar de haven van uw keuze. Wij bezorgen overal waar u dat wenst.

Wij kunnen alles transporteren op onze flatbed gooseneck of gesloten trailer. Onze pickup’s hebben de benodigde uitrusting om alles soorten trailers te trekken.

Paul Exports is de export expert, bij ons is uw transport in goede handen!